Gaver der giver omtale

Posted by

En af de mest effektive måder man som virksomhed kan få omtale på er med reklamegaver. Det er gaver der har påtrykt logo, slogan eller begge, så man ved, hvor gaven kommer fra. Det er smart for virksomheden, fordi gaven laver reklame, hvor end den kommer hen. Det er effektivt og billigt at få gode reklamegaver, der kan være med til at skabe værdi i form af reklame for dig og din virksomhed – man skal bare vide, hvor man skal lede.

På arbejdspladsen

På arbejdspladsen er det smart at have kontorartikler, der har firmaets logo og slogan på, så man kan se, hvor den bestemte kuglepen eller USB-nøgle kommer fra. Det betyder, at alle kunder, der skal bruge en af jeres kontorartikler, ved, hvor den kommer fra og hvis kuglepennene skulle forvilde sig ud af kontoret er de blot med til at skabe mere reklame for jer. Det er alt i alt en rigtig smart idé at have kontorartikler med logo på, som man kan give til de ansatte i deres arbejdsmiljø, så de kan spredes ud i privatlivet og gøre nytte dér.

I fitness, på stranden og derhjemme

Udover at kunne skabe merværdi for firmaet, hvis gaverne befinder sig på arbejdspladsen, kan de også være med til at skabe omtale for jer i andre sammenhænge. Man kan få påtrykt sit slogan og logo alt mellem himmel og jord, f.eks. sportstasker, håndklæder, forklæder, drikkedunke mm. Det betyder, at dine ansatte, og hvem end du skulle beslutte dig for at give gaverne, kan være med til at give jer gratis reklame vidt omkring og i mange forskellige situationer. De kan være med til at starte en samtale om, hvor produktet kommer fra og hvem der er bag logoet på det. Det er en rigtig god måde for jer som firma at nå ud til en bredere målgruppe, uden at skulle betale en formue for det. Reklamegaver er faktisk ret billige og kan fås i lige så god kvalitet som alle andre varer på markedet – med den ene forskel, at det er jeres unikke produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *