mobil apps

Hvad koster det at få udviklet en app?

Posted by

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer

At få udviklet en app kan være en kompliceret ting og indebære mange forskellige typer af kompetencer. Kompleksiteten afhænger selvfølgelig af hvor meget appen skulle kunne og hvad den skal indeholde. Der findes ikke faste priser på app-udvikling, da apps bliver udviklet til forskellige formål og med forskellige funktioner. Prisen afhænger af flere ting og ikke kun, hvor kompleks den er. Hvilken udvikler du vælger, har også noget at sige, nogle vil tage 300 kr. i timen og andre væsentlig mere. Men lige som der findes forskellige kvaliteter af vine, så findes der også forskellige kvaliteter af app-udviklere. Hvis du søger en god app-udvikler, vil prisen med stor sandsynlighed ikke være den laveste på markedet, tværtimod.

App-udviklings eksperter

De rigtige gode udviklere vil hjælpe jeres virksomhed med at afklare ambitionerne og hvilke forventninger man kan have til appen. Der vil også blive lavet test af f.eks. brugeroplevelsen af appen, er den simpel eller svær at bruge. Dette kan have en stor betydning for dens succes. Ud fra test og forventningsafstemning vil de udvikle en app, som stemmeroverens med dette. Men når der bliver betalt et stort beløb for en app, så er den også gennemtestet og der er lavet research på om det giver mening at lave appen, den vil også kunne komme til at fungere meget brugervenligt.

Prisen kan svinge meget

Da apps er specielt udviklet til hver enkelt virksomhed, vil prisen dermed også svinge og den kan svinge meget. Nogle apps kan udvikles fra 15.000 kr. – 60.000 kr. andre apps kan koste 120.000 kr. – 500.000 kr. og de helt store måske helt op til over 1.000.000 kr. Prisen kommer i høj grad an på hvad timeprisen er for udviklingen og hvor mange timer, der skal udvikles på appen. Uanset prisen bør en app være velovervejet ellers risikere man at have brugt mange penge på noget som ikke kan give dem tilbage igen.