København vil være mere energivenlig

Posted by

Vi er i Danmark så vant til at alt skal ske hurtigst muligt og at alle vil gerne slippe for ventetid hvis det på nogen mulig måde kan ske. Det er store krav at sætte, men det er efterhånden også rimelige krav.

Teknologiudviklingen er også sket så hurtig at der er kommet mange ting på markedet, som man førhen slet ikke turde drømme om var muligt. Det var for eksempel først for fem år siden at touchskærmen først slog igennem, blev kendt og mulig for den almindelige bruger at købe. Det var dog også et gennembrud på en anden front, og det var nemlig reparatørerne.

Teknikken er blevet så kompakt, så fantastisk og så fint lavet at der skal nogle gode evner og en stor mængde kendskab til for at det kan lade sig gøre at lave en reparation. Det er derfor en god ting at undersøge hvad man vil og kan gøre hvis uheldet nu er ude og man for eksempel kommer til at smadre sin nye iPad eller hvad man nu ellers kunne komme til.

En kedelig affære kan tilnærmelsesvis reddes

Det er aldrig sjovt at ødelægge noget og da slet ikke noget så dyrt og fint som en iPad, men den jo som sagt reddes og repareres. Dette er helt klart noget jeg vil anbefale og jeg synes at man skal tænke lidt over ens muligheder. Personligt er jeg meget glad for at købe ting online og jeg er også meget glad for i det hele taget at bruge nettet, men i tilfældet med reparation må jeg bøje mig og sige at det er nemmere at tage til byen.

Hvis man for eksempel bor i København er det blot en smuttur ind til byen og så er det næsten overstået med det samme. Det er hurtigt overstået og man kan ofte få sin iPad med hjem fra byen med det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *