Kugledyne til dit barn

Posted by

Vil det ikke være dejligt hvis der fandtes en løsning, der kunne få både dig og dit barn til at sove trygt igennem hele natten? Har du et barn med særlige behov? Oplever du tit at hver gang at det bliver sengetid, har dit barn problemer med at falde til ro? I så fald er en kugledyne måske den helt rigtige løsningen til dit barn.

Hvorfor vælge en kugledyne?

Du har måske aldrig hørt om, at der kunne være et andet alternativ at sove med end en dyne. Børn har særligt behov for omsorg og kærlighed. Selvom du kunne ønske at det var muligt at sidde og holde dit barn hele natten mens det sov, er det ikke realistisk tænkning. Du har også behov for søvn. Men en kugledyne har netop denne effekt på dit barn, at det føles som om det bliver omfavnet igennem hele natten. Derfor har mange udviklingshæmmede børn, og børn med andre særlige behov, særlig gavn af netop en kugledyne. En kugledyne er tungere end den normale dyne. Den giver derfor en følelse af et kærligt kram. Denne følelse får dit barn til hurtigere at falde til ro, og sove bedre igennem natten. Dynerne er lavet i naturlige materialer, og får derfor ikke dit barn til at få det for varmt i løbet af natten.

Barnets udvikling

Vores hjerner er meget aktive om natten. Særligt om natten har din hjerne tid til at gennemarbejde og processere alle de nye indtryk og ting den har lært i løbet af dagen. Derfor er en god nats hvile, vigtig for både dig og dit barn. Særligt spædbørn oplever mange nye ting og får nye indtryk hver dag. Derfor er en god nattesøvn essentiel for dit barns udvikling.