Nye altaner i ejerforeningen: Tænk økonomisk

Posted by

Overvejer I at få altaner i jeres ejerforening, handler det for jer om at tænke økonomisk ved at indhente flere forskellige tilbud. At investere i en altan er en dyr omgang, men skal man købe flere, kan man ofte finde firmaer, der er villige til at lave et tilbud, fordi man køber et større antal. Derfor giver det også god mening, at alle i ejerforeningen skal være enige om, at det er en god idé med en privat altan. Er det ikke alle, der er interesseret, kan det nemlig godt blive svært at få forslaget vedtaget, og det bliver dermed også alt for dyrt at investere i enkelte altaner. For at være sikker på, at interessen er ligevægtig i foreningen, bør man holde et møde for alle medlemmerne. Her kan man drøfte forlaget, og hvis flertallet godkender det, kan man herefter gå til kommunen og se, hvad de siger til det. Dette kan også gøres inden mødet i ejerforeningen, hvis man har en forestilling om, at kommunen afviser forslaget.

Økonomi og banklån

Det er ejeforeningens administrator, der har et overblik over ejerforeningens økonomi og banklån, og det er derfor også en god idé at spørge ham til råds. Ønsker en ejerforening altaner, finansieres det ofte ved hjælp af et lån, og det kan derfor være en god ting at have kontakt til flere forskellige firmaer, så der er flere tilbud at tage stilling til. Administratoren i ejerforeningen kan gå videre med tilbuddene til banken, hvor der her tages en endelig afgørelse i forhold til ejerforeningens ønske. 

Læs yderligere om altaner i ejerforeninger

Vil I som ejerforening gerne vide mere om, hvordan ovenstående proces foregår, kan I læse meget mere om dette på Minaltan.dk. Her kan I også blive klogere på de forskellige typer af altaner, og I kan fortælle hinanden om lige netop jeres drømmealtan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *