Nyt hus, hvad skal du vide?

Posted by

Ved køb af nyt hus er der mange forskellige ting man skal være opmærksom på. Det er med at holde tungen lige i munden. Er det første gang du køber bolig, bør du læse med her.

Inden du køber, tjek alt

Når du køber hus, bør du tjekke en hel del. Før du køber, bør du gennemtjekke om der er begrænsninger på lokale planerne, om det er godkendt til beboelse, om det ligger på en forurenet grund, om taget er solidt eller skal skiftes, hvorvidt fjernvarmen er dyr, om der kan være mulighed for at få oversvømmelse, fugt i kælderen eller badeværelset. Dette er blot nogen af de ting du bør tjekke inden du køber nyt hus. Dette kan være virke ret uoverskueligt og det kan derfor være en god ide at få hjælp udefra med en boligadvokat København, klik dig ind på denne side og få hjælp. 

Den moderne indretning i farver

Når huset er købt, er det tid til indretningen. Her er det svært at vide hvad som er oppe i tiden, for at få det mest perfekt og dejlige hus lige til dig. Malingen kan være et godt sted at starte, her var det i 2018 meget populært med grøn på både puder, skabe, hylder og jeg kunne fortsætte. Farver er stadigvæk populære og i 2019 fortsætter denne trend. Nu er det dog mere alternative pastelfarver, som har fået sin fremgang. Det er bløde farvestifter som afgiver en svag farve og her er lyserød et stort hit. Lille var i 2018 også et kæmpe hit i både sofaen, pudder og tæpper. Det moderne i det forsætter med fokus på firkantede store hårde sofaer, som også kan bruges som bord, hvis du lægger en fin glasplade henover. Glas er nemlig fortsat fra at være populært i 18, og vil stadig gå igen i de fleste hjem.

Derudover er kontrasterne blevet populære. I badeværelset kan du have fliser i en farve som lyserød og en væg i en hel anden farve som umiddelbart ikke vil matche, men faktisk gør i perspektiv. Det er det ”grimme”, som bliver pænt. Det handler stadig om at skille sig ud, og her vil du gøre det bravt. Farver er in, og det fortsætter de med. Velour er stadig et kæmpe hit, i alt fra stolebeklædning til sofaer til tøj. 

I køkkenet vil det være tilbage til naturen. Her vil designet fortsætte elegant med inspiration fra det nordiske, med havblå, brændt grønt, skovgrøn og blad rød. Det har et rustikt men elegant look over sig. 

Nye kollektioner i boligen

Produkter i hjemmet afspejler hvem du er, vil du derfor gerne fremstå elegant men til overskuelige priser, kan være gode ideer at hente fra nye kollektioner, hos bl.a. Coop kan du finde flotte velour puffer, store grønne planer og messing som går flot ind i ethvert hjem. Enkle og elegante. 

Planter er stadig et hit og du kan finde mange gode kvaliteter i grønne planter, som giver hjemmet mere liv og opløfter det. Samtidig er vægpynten gået hen til personlige billeder og fin mosaik. Personlige billeder kan via mobilen bestilles hjem fra en app, som skaber din helt egen kunst, appen hedder Mixtiles og er for dig ønsker personlige billeder, du kan hænge op og rykke rundt som det passer dig. 

Det svære ved en ny bolig er at få råd til alle de ting man går og drømmer om. Der burde dog ikke være begrænsning på dine ønsker, og det er jo en investering at få hjemmet til at se flot ud, da du bruger meget af din dyrebare tid der. Lån penge online og få hjælp til at gøre dine drømme til virkelighed i dit nye hjem. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *