Sådan får du opstartet din egen hjemmeside

Posted by

Har du altid drømt om at have din egen hjemmeside, men har aldrig haft mulighed for det? Så er du det rigtige sted. Her vil du få en masse praktisk information om at lave sin egen hjemmeside. Læs med her og få en masse brugbar information.

Hvordan starter jeg min egen hjemmeside?

Mange har nok hørt at det er let at lave sin egen hjemmeside og det er sørme sandt. I dag findes der mange måder man kan lave sin egen side. Der findes endda færdiglavede skabeloner, så layoutet på hjemmesiden allerede er ordnet, så det behøver man ikke selv at bøvle med.

Men hvad koster en professionel hjemmeside egentlig? Det koster nok mere end man umiddelbart forestiller sig. Nogle steder reklamerer med at man kan lave en hjemmeside for 0 kr., men det er jo løgn. Det koter omkring 499 kr. om måneden at opretholde en rigtig hjemmeside og i løbet af 5 år, vil beløbet blive 30.000 kr. Det er vigtigt at regne prisen ud for en længere periode, for eksempel 5 år, i stedet for engangsbeløbet. På den måde er det også lettere at sammenligne priserne. ( Kilde: Hjemmeside priser )

Hvordan kommer man i gang med en hjemmeside?

Først og fremmest skal man finde en niche. Hvad vil du skrive om? skal du starte med at finde ud af. Det er bedst at holde sig til ét bredt emne, i stedet for at skrive om en masse helt forskellige ting.

Herefter skal man navngive sin hjemmeside. Dette er for mange det sværeste. Der er så mange forskellige ting din hjemmeside kan hedde. Det handler om at finde et godt navn, som let kan huskes og beskriver hjemmesiden godt.

Til sidst skal man designe hjemmesiden. Nogle kan lide, når der er masser af fængende farver og andre kan bedst lide når det er minimalistisk og simpelt.