Spar penge med kompatible blækpatroner

Posted by

Vi lever i en verden som får langsomt mindre og mindre brug for papir, da rigtig mange os er gået over til at læse vores nyheder og vores fortællinger på computere, ipads og andre digitale læseremedier. Men der er dog stadigvæk en del af befolkningen som enten studere eller til dagligt arbejder på kontorer rundt omkring i Danmark som stadigvæk har et stort behov for papir, printere og de blækpatroner som hører med. Det er den del af befolkningen som virkelig kender til den problematik, som man støder på, når man skal købe nye blækpatroner, når de gamle er løbet tør. Det er nemlig rigtigt dyrt at købe blækpatroner, og dette kan mærkes på økonomien, hvis man altså printer ofte. Det behøver dog ikke være så dyrt, hvis man vælger at benytte sig af kompatible blækpatroner. Find dine kompatible blækpatroner her.

Hvorfor er normale blækpatroner så dyre?

På grund af den hårde konkurrence på markedet, så bliver producenterne nødt til at sælge deres printere til meget billige priser. Dette gør, at printerproducenterne sætter priserne op på deres blækpatroner, så de i stedet kan tjene penge på dem.

Hvad er kompatible blækpatroner?

Kompatible blækpatroner bliver produceret af virksomheder som ikke producere printere, hvilket vil sige, at de ikke behøver at sætte priserne op på deres blækpatroner. Langt de fleste kompatible blækpatroner passer til samtlige printere uanset mærke, og de fungerer lige så godt som de originale blækpatroner. For år tilbage havde kompatible blækpatroner et dårligt ry, da de ikke holdt lige så længe og generelt var dårligt lavede. Dette er dog ikke længere tilfældet, da de derimod er lige så gode som de blækpatroner som printerproducenterne producerer.

Er de kompatible blækpatroner dårligere for ens printer?

Som nævnt herover så passer de fleste kompatible blækpatroner til samtlige slags printere, og selvom dette er tilfældet, så skader det ikke ens printer at benytte de kompatible blækpatroner. Derfor vil ens garanti på printeren heller ikke frafalde, hvis ens printer går i stykker, imens man bruger en kompatibel blækpatron. Garantien kan derimod godt frafalde, hvis det er selve blækpatronen som er skyld i skaden. Men da kvaliteten på den kompatible blækpatron er god, sker dette sjældent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *