Spar penge på mobiltelefoni og bredbånd

Posted by

Der kan være mange penge at spare ved at vælge det rigtige mobilabonnement, rigtig mange. Men markedet for mobiltelefoni og mobilabonnementer er ikke altid lige let at gennemskue, derfor guider vi dig til, hvad du skal gøre, for at få mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Hvad er dit reelle forbrug?

Først og fremmest skal du undersøge, hvor meget data du bruger, hvor mange timer du taler og hvor mange sms’er du sender. Det kan du let gøre ved at kigge på din regning eller ved at logge ind hos din nuværende udbyder, hvor du kan tjekke dit forbrug.

Når du har gjort det, har du et godt udgangspunkt at undersøge markedets mange muligheder på, hvilket leder os til næste punkt.

Undersøg markedets muligheder

Efter du har skabt et overblik over dit reelle forbrug, kan du gå i gang med at undersøge markedet. Det kan du enten gøre ved anvende en prissammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne priser på telefoni og bredbånd, der matcher netop dine præferencer.

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge den, du skal bruge. Prøv Teleprisguide.dk, der er en god og pålidelig — og ikke mindst uafhængig — tjeneste, der kan bruges til at finde det telefonabonnement, der marcher dine præferencer.

Din nuværende udbyder kan måske gøre noget ved prisen

Ofte kan din nuværende udbyder skære lidt af prisen. Hvis ikke de vil det, skal du blot fortælle dem, at du bliver nødt til at prøve at finde et andet selskab, der kan give dig nogle bedre priser, end de kan, det plejer at få dem i tale. Hvis du endnu ikke har samlet hele familiens mobiltelefon ved en udbyder, kan du også få dem til at give en endnu skarpere pris. Det sker dog ikke altid, hvis ikke, bør du gøre alvor ud af dine trusler. Det er nemlig slet ikke så svært at skifte abonnement, ofte behøver du ikke gøre noget for det selv, da det teleselskab, du skifter til, ordner det hele for dig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *