Tidens smarte løsninger til arbejdspladsen

Posted by

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Der har aldrig før været så mange muligheder for smarte løsninger til arbejdspladsen. Det gælder både for mad, velvære og meget andet. Men det kan ligeledes være svært helt at gennemskue, hvilke muligheder du har som virksomhedsejer. Heldigvis har vi skrevet en artikel om nogle af de smarte løsninger til dig og dine ansatte.

Når vi taler om smarte løsninger handler det om små eller store tiltag, der kan gøre hverdagen både nemmere og mere effektiv. Læs med og lad dig inspirere til, hvordan du kan nå i mål med opgaven.

Hold energiniveauet oppe hele dagen

Der er desværre en tendens til, at de lange arbejdsdage ikke er helt så effektive i de sidste timer. Én af årsagerne er, at vi ikke får nok med energi i forhold til, hvor meget vores hjerne bruger i løbet af arbejdsdagen. Men dette er der heldigvis råd for, hvis du vælger en frugtordning til arbejdet, hvor det vil være muligt at få noget energi på den sunde måde.

Der findes forskellige udbydere af frugtkasser landet over, der kan levere frisk frugt til arbejdspladsen, når du ønsker det. På den måde skal du ikke selv i gang med det helt store, men blot have en aftale i hus med et firma.

Lad teknologien gøre hverdagen nemmere

Selvom den teknologiske udvikling går hurtigt, og for nogle også lidt for hurtigt, kan den være med til at gøre en stor forskel på din arbejdsplads. Det gælder især i forhold til computerteknologien, hvor du slipper for at vælge mellem det ene og det andet.

For når det kommer til computeren, har du i dag mulighed for at investere i en docking-station, hvor du kan koble din bærbare computer til de eksterne skærme, du har på arbejdspladsen. Det giver dig mulighed for at arbejde på én computer, men have den både hjemme og på arbejdspladsen.

Ved at erhverve sig computere med denne teknologi, har du også mulighed for at bryde op med faste pladser på kontoret. I stedet kan alle dine ansatte bevæge sig frit rundt, hvis de blot har deres bærbare computer med.

Optimering af møderne

Møder kan være en sand tidsrøver, og det har i løbet af de seneste år vist sig at være muligt at afholde langt kortere møder, hvis blot der er en meget konkret dagsorden. Men hvorfor ikke tage møderne til et nyt niveau og gå forrest i kampen om at være en bæredygtig virksomhed? Det kan du nemlig gøre ved at afholde møderne online.

Ved at afholde onlinemøder med kunder, leverandører eller andre eksterne partnere, vil det både spare din virksomhed for tid og penge i forskellige henseender. Har du ansatte, der skal besøge kontoret udelukkende for at deltage i et møde, vil det altså også være en langt billigere løsning, hvis mødet afholdes online. I dag findes der forskellige programmer, der er særdeles velegnet til dette, og det kræver kun et roligt lokale og en god internetforbindelse.