Vælg den rigtige lejlighed

Posted by

Der findes et stort udvalg af lejligheder, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige og begrænse dem, så man kun kigger på lejligheder, der passer til ens egne behov. Specielt hvis man er ung, og det er første gang, at man flytter hjemmefra, så kan det være svært at finde frem til den lejlighed, der passer en selv bedst muligt. Der er mange ting at overveje, inden man skriver under på lejekontrakten, og disse ting får du her en oversigt over.

Lej en lejlighed af den rigtige større

Det er vigtigt at finde en lejlighed af den rigtige størrelse, da du gerne skulle kunne have alle dine ting der, og du skal have det godt i din bolig. Skal du flytte sammen med en anden, er det også vigtigt, at der er et værelse til hver, så I ikke er tvunget til at være sammen konstant.

Vælg en lejlighed til den rigtige pris

Det koster penge at leje en lejlighed, da du betaler en husleje hver måned for det lejede. Det er vigtigt, at du finder en lejlighed, der kan passe ind i dit budget. Det er aldrig en god idé at leje en lejlighed, der er for dyr.

Vælg en lejlighed med gode naboer

Det er vigtigt, at du overvejer, hvor tæt du er på eventuelle naboer. Skal du bo i et større kompleks, kan det være en god idé at spørge din udlejer om, hvordan det hele fungerer på ejendommen i forhold til eventuelle fællesarealer. Desuden vil du også gerne vide, om dine naboer er søde og imødekommende.

Vær opmærksom på el, vand og varme

Når du lejer en lejlighed, skal du være opmærksom på, om det er udlejer eller lejer, der står for at levere el, vand og varme. Er det ikke udlejer, er det nemlig dig selv, og så skal du finde ud af, hvordan dette foregår i den pågældende ejendom.

Vælg en lejlighed med et passende depositum
Når man flytter ind i en lejlighed, skal man typisk betale et depositum. Denne udgift varierer fra lejlighed til lejlighed, og det er derfor vigtigt, at man finder en lejlighed, hvor man kan overskue dette beløb.

Har du ikke råd til depositummet?

Har du fundet den perfekte lejlighed, men du har ikke råd til depositummet, så står du i en meget frustrerende situation. Du kan få hjælp til indskuddet og låne penge, hvis du er fyldt 18 år ved at gå til denne side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *