Få en sundere økonomi ved at kvitte cigaretterne

Posted by

Har du hver måned svært ved at få din økonomi til at hænge sammen, og er du derfor lige nu ved at finde ud af, hvad du kan ændre i dit budget, så du får noget mere overskud? Så har du sikkert allerede tænkt på at få dig et ekstra job, nogle flere vagter eller et nyt arbejde med en højere løn. Lige såvel som du nok også har været rundt om billigere alternativer til blandt andet forsikringer, mobilabonnement, internt og TV. Du har måske allerede skåret dine streamingtjenester og fitnessabonnementer fra, og alligevel mangler der penge. Det sidste er således dine cigaretter, du bør tage et kig på.

Det er for dyrt

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at være ryger. Og det kan let koste mellem 10-15.000 kroner årligt, når man ligger det samlede beløb sammen. Derfor er det en meget fornuftig vane at ligge fra sig, når man i forvejen synes, at det er svært at få pengene til at række til sidst på måneden. Dog er det ikke alle, der synes, det er let bare at beslutte sig og overholde et rygestop. Og derfor kan et alternativ og et skridt på vejen være en e-cigaret.

Et billigere alternativ

En e-cigaret er slet ikke så dyr på årsbasis, og på en sådan får du stadig følelsen og fornemmelsen af, at du rent faktisk ryger. Når du investere i en sådan, er det også en god ide at købe et godt og holdbart batterimed, således du kan være sikker på, at din e-cigaret ikke pludselig løber tør for strøm. For når trangen til at ryge så opstår, vil du ikke føle, at du har nogen anden udvej end at købe en pakke cigaretter. Et batteri skal derfor være meget effektivt og holde i flere timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *