Spar penge når du ryger e-cigaretter

Posted by

Der er flere fordele ved e-cigaretter frem for almindelige cigaretter. Du udsætter ikke andre for passiv rygning, når du bruger e-cigaretter, du undgår at lugte grimt af tobaksrøg, når du bruger e-cigaretter, og du må gerne ryge indenfor, fordi e-cigaretterne ikke er en del af rygeloven. Men den fordel, der for nogle kan overskygge alt det andet, og som virkelig er til at tage at føle på, er, at man sparer penge ved at skifte til e-cigaretterne. Alt efter hvor mange tobakscigaretter, man ryger, kan man spare langt over 50%.

Tobaksrøg er dyrt og priserne stiger

Gennem flere år er priserne på tobaksrøg steget, og der er ikke noget, der tyder på, at priserne falder igen. Der er mange udbydere og sælgere af e-cigaretter, og konkurrencen kan derfor udvikle sig. Der er flere elementer, man skal have fat i, når man skal have alt, hvad der skal til for at kunne ryge e-cigaretter. Du skal blandt andet have fat i noget e-væske, en væskebeholderog et batteri. På trods af at der er flere dele, du skal have fat i, så er det stadig billigere end den traditionelle cigaret. Det er fornuftigt i den forbindelse at vælge alle delene til en samlet e-cigaret af kvalitet, så den holder længere. Husk også at passe din e-cigaret godt, så den også ad den vej får en længere levetid.

Det allerbilligste er ikke at ryge

Hvis det handler om at spare penge, så er det klart, at det er billigst helt at lade være. Men det kan være en god ide at trappe ud af tobaksrøgen med den billigere e-cigaret. Hvis du vælger dampen frem for røgen, får du som nævnt også de andre fordele med, og når du kan se, du får flere penge mellem hænderne, og du kan dufte og smage bedre, så er det måske lettere ligeså stille at trappe ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *