De bedste streamingtjenester

Posted by

Inden for de sidste 10-15 år er streamingtjenester blevet noget af det mest normale. Det er de færreste, der ikke abonnerer på mindst én streamingtjeneste, og man forstår godt hvorfor. De bedste streamingtjenester har typisk noget til enhver smag og gør det let og tilgængeligt at udvide sit perspektiv uanset om det drejer sig om bøger, serier, film, musik eller podcasts.  Derudover er streamingtjenester en god investering, hvis man eksempelvis ønsker at spare penge uden at gå ned på kvalitet.

BookBeat – bøger til enhver smag og lejlighed

En ideel måde at spare penge på, uden at gå ned på kvalitet, er eksempelvis ved at bruge en streamingtjeneste som BookBeat. Her findes 1.000+ bøger til enhver smag og alder for kun 79 kr. pr. måned. Sammenligner man med hvad en fysisk bog koster hos boghandlerne, er der altså mange penge at spare for dig, der læser meget. Derudover er det lettere at prøve nye genrer og dermed udvide sit sortiment, uden man behøver at give fuld pris for en bog. For den nye læser er BookBeat ligeledes ideel, da man med sin smartphone kan lytte uanset hvor man er henne, hvilket gør bøger og læsning meget mere tilgængeligt, når der er fart på i hverdagen.

Podimo – podcasts til alle aldre

Hos Podimo er nogle af de allerbedste danske podcasts samlet og som noget helt nyt, så har Podimo også fået podcasts, der henvender sig til børn i alderen 3-10 år. I disse podcasts kan børn eksempelvis lære om det ydre rum eller lytte til en meditation henvendt specielt til børn. Foruden podcasts henvendt til børn, er det også her man kan lytte til Mads & A-holdet, Fries Up Your Life eller Om søndagen græder vi med Hella Joof. Podimo har altså podcasts til alle aldre og inden for enhver interesse for kun 59 kr pr. måned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *