Barneseng med bamse

Guide: Børneværelse på budget

Posted by

Som forældre vil man gerne kunne give sine guldklumper alt i verden og sørge for, at de ikke mangler noget. Derfor spinker og sparer man for at have råd til den fedeste legetøj og det smarteste tøj. Et sted, der er mange penge at spare, er ironisk nok i forbindelse med indretningen af børneværelset. Læs her, hvordan I ved at tænke praktisk og langtidssigtet kan mindske udgifterne på børneværelset uden at gå på kompromis med indretningen.

Invester i fremtiden

Når I indretter børneværelset, kan I med fordel tænke langsigtet og investere i møbler, som barnet kan bruge mange år frem. Det kan I for eksempel gøre ved at vælge en juniorseng, der kan vokse sammen med barnet. Nogle sengemodeller kan justeres i takt med, at barnet vokser, og I undgår derfor at skulle skifte den ud, når barnet bliver højere end de 140 cm.

Møbler til hele familien

I forlængelse af det første tip, er det generelt en god ide at vælge møblerne til børneværelset med omhu. Når en lille ny kommer til, er det for eksempel praktisk og behageligt med en god ammestol, som også bliver brugt meget. Når barslen og det første år er overstået, er det dog begrænset, hvor meget den skal bruges. Derfor kan I overveje at vælge en dejlig lænestol, som går godt med sofaen i stuen. Så kan I nemlig rykke stolen ind i stuen, når ammetiden er forbi, så hele familien kan få glæde af den.

Gør det selv

Sidst, men ikke mindst, er der penge at spare ved at sætte jer selv i sving. Er far god med en boremaskine og mor en haj til at hækle? Så er det nu, I skal slippe talentet løs! Der er nemlig mange sjove og fine ting, man selv kan kreere – også selvom man ikke er den store gør det selv-type. Gå på jagt på YouTube og find opskrifter på søde hjemmelavede uroer eller bamser. Du sparer ikke kun penge, men giver dit barn noget helt unikt, som ikke findes magen til andre steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *