Management Consulting kan spare små virksomheder store penge..

Posted by

Det gør jeg nemlig ikke. Jeg har læst og læst for at finde svar på hvad managament consulting egentlig er, men jeg synes det er lidt indviklet.

Jeg har nemlig selv en virksomhed hvor vi overvejer at bruge managament cunsulting selv, men vi ved ikke helt hvordan vi skal komme i gang med det. Det kan jo også godt være lidt svært, når managament consulting er så kompliceret som det nu engang er. Jeg har svært ved at forstå hvordan nogen kan have så nemt ved managament consulting. Der er ikke noget at sige til, at managament consulting udbydes af meget professionelle folk som virkelig har styr på det.

Skal man være klog for at kunne managament consulting?

Klog er måske så meget sagt, men man skal i hvert fald have en vis forståelse for faget, før man giver sig i kast med det. Men sådan er det jo ikke kun med managament consulting, sådan er det jo med alt andet også. Hvis managament consulting var meget nemt, tror jeg at næsten alle erhvervsdrivende ville bruge det før eller siden. Det er jo simpelthen virkelig effektivt hvis man forstår sig ordenligt på det.

Den eneste grund til at jeg først har stiftet bekendtskab med managament consulting nu, er at jeg har haft meget travlt i mit firma og derfor ikke har kunne overskue det førhen. Nu har jeg så endeligt fået tid til at virkelig gå i dybden med managament consulting, som jo kan være meget meget effektivt, især i en virksomhed som min. Derfor skal det nu blive en fast del af mit firmas strategi, og i fremtiden kan den teknologi forhåbentligt indbringe os en masse ekstra indtjening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *